Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Nicklas Mattsson 86 min

Ny onödig poängförlust mot Näset. I matchens 14:e minut kommer Näset i en attack. Anders Ohlsson räddar första skottet med en fotparad och bollen går rakt ut till en fri Näsetspelare som från 5 meter med öppet mål lyckas skjuta bollen i ribban och över. I den 20:e minuten blir det kalabalik i Näsets straffområde och Anders Nilsson lyckas få fram bollen till Mathias Herrström som trocklar sig fram och sätter dit 1-0 för Torp. I den 28:e minuten dribblar Philip Marklund bort nästan halva Näsetlaget och Philips avslut räddas av målvakten med en fotparad. Första halvlek slutar med en 1-0 ledning för Torp. Andra halvlek inleds med Torppress. I den 53:e minuten spelar Mathias Herrström fram bollen till Anders Nilsson men målvakten lyckas rädda Anders avslut. I den 59:e minuten är Martin Jönsson fri med Näsets målvakt som rusar ut, Martin försöker lobba men får inte till träffen och målvakten kan enkelt rädda. I den 62:a minuten spelar Anders Nilsson snett bakåt i Näsets straffområde till Mattias Jönsson som får på en halvträff och målvakten räddar igen. I matchens 76:e minut får Näset straff sedan Kent Larsson gått för hårt fram i Torps straffområde. Näset förvaltar gratischansen på bästa sätt och det är kvitterat till 1-1. I den 80:e minuten slår Martin Jönsson ett inlägg till Anders Nilsson som tyvärr får sin nick mitt på målvakten. Matchen slutar 1-1 och stor besvikelse i Torplägret. I nästa match väntar Vången borta onsdagen den 14:e maj klockan 19:00.